onlinehypotheekadviseur.com

Contact

 

085 201 77 61

06 233 88 250

r.steen@eigenhuis.nl

 

Deze website is eigendom van Ron van der Steen.

Ron is werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur voor Vereniging Eigen Huis.

 

VERENIGING EIGEN HUIS

Voor echt onafhankelijk hypotheekadvies

KOSTELOOS KENNISMAKEN?

Met vriendelijke groet, 

Ron van der Steen MFP

LinkedIn profiel

tags: Vereniging, eigen, huis, belangenvereniging, winstoogmerk,onafhankelijk, objectief, betrouwbaar, advies, financieel, tarieven, ledenvoordeel, findesk, topicus, MoneyView, rentevastperiode, vergelijken, geldverstrekkers, voorwaarden, kenmerken Onafhankelijk hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis.

Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op via 06-233 88 250 (whatsapp) of stuur een mail. Lees hier de recensies op advieskeuze.nl als u wilt weten hoe ik werk. Ik hoop u snel te mogen begroeten!

 

Wilt u gelijk een afspraak inplannen, ga dan naar de onlineagenda en boek direct een afspraak. Ik hoop u snel te mogen begroeten!

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig: Omdat ik u dan niet alleen van financieel advies kan voorzien, maar ook direct invulling kan geven aan het advies door de hypothecaire lening aan te vragen. In de praktijk is gebleken dat veel cliënten hieraan de voorkeur geven.

 

Tarieven

Vereniging Eigen Huis is een belangenvereniging. Daarom behoren de tarieven tot de laagste in de markt. Het ledenvoordeel zit verdisconteerd in onze tarieven en kan oplopen tot € 1300 in vergelijking met het tarief bij andere tussenpersonen. Dat komt doordat de vereniging geen winstoogmerk heeft. Toch heeft u de keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers! De tarieven vindt u op de website van Vereniging Eigen Huis.

 

Software

Ik maak gebruik van twee softwarepakketten om het advies samen te stellen. De berekeningen worden gemaakt in het programma Findesk van Topicus. Dit programma heeft meerdere prijzen gewonnen voor de beste website en wordt veel gebruikt in de financiële dienstverlening; ook door andere grote hypotheekadviesketens. Daarnaast gebruiken we het programma Advisa van MoneyView om een selectie te maken uit de verschillende geldverstrekkers op basis van kenmerken. U moet dan denken aan offerteduur, kosten voor verlenging, verhuisfaciliteit en renteaanpassing tijdens de rentevastperiode. Met Advisa kan ik alle geldverstrekkers in Nederland vergelijken op voorwaarden en kenmerken. Ook de geldverstrekkers waar wij niet voor bemiddelen! Zo krijgt u een goed beeld van wat er op dit moment te koop is op de Nederlandse markt en welke geldverstrekker volgens ons het best passende aanbod heeft voor nieuwe situatie.

 

Kwaliteitsbewaking

De kwaliteit van het advies wordt door Vereniging Eigen Huis continu bewaakt. Daarvoor is de hulp van een extern bureau ingeschakeld dat steekproefsgewijs dossiers doorlicht, toetst aan de wet- en regelgeving en voorziet van commentaar. Zo houden wij elkaar scherp.
 

Permanente educatie

Daarnaast moet elke adviseur voldoen aan de criteria voor permanente educatie. Dit doen wij het hele jaar door met behulp van een opleidingsinstituut dat ons wekelijks informeert over de nieuwste ontwikkelingen In de hypotheekmarkt. Hiermee voldoen wij aan de criteria van de Wet financieel toezicht (Wft). Eens in de twee jaar moeten onze adviseurs een examen afleggen waarmee de kennis getoetst wordt. Zo blijven wij permanent actueel!

 

Heeft u een klacht?

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Zo ook bij Vereniging Eigen Huis. Hiervoor is een klachtenprocedure ontwikkeld zodat uw klacht gehoord wordt en opgelost wordt. Wij gaan voor 100% tevreden leden!
 

Overige diensten van Vereniging Eigen Huis

Naast hypotheekadvies door Vereniging Eigen Huis kunt u ook terecht voor andere diensten. Denk daarbij aan: aankoopkeuring van uw woning, taxatie en notarisdiensten tegen ledentarieven, aankoopzekerheid, bankgarantie en meer. Zie voor een volledig overzicht de website van Vereniging Eigen Huis (onderaan deze pagina vindt u een handige link).

WAAROM VIA VERENIGING EIGEN HUIS?

Vereniging Eigen Huis is een belangenvereniging voor eigen woningbezitters en heeft geen winstoogmerk. Vereniging Eigen Huis is onafhankelijk en objectief. Ze behartigt de belangen van u als huizenkoper. Daarom is het logisch dat het advies via Vereniging Eigen Huis ook objectief en betrouwbaar is. Dit staat garant voor de onafhankelijkheid en transparantie van het advies. Ook moeten mijn adviezen voldoen aan de kwaliteitseisen die Vereniging Eigen Huis hieraan stelt. Omdat ik uit nagenoeg alle geldverstrekkers kan kiezen is de onafhankelijkheid van het advies gewaarborgd. Hoe onafhankelijk wilt u het hebben?

Online advies:

efficiënt, laagdrempelig en kostenbesparend!

 

Afspreken wanneer ú dat wilt!

Direct een afspraak inboeken in mijn online agenda.

Oók in de avonduren (tussen 19:30 uur en 23:30 uur)